Tabliczka czekolady

2014-11-18

Czekoladę kochamy za słodycz, za zapach, za to jak rozpływa się w ustach. Za pociechę niesioną w chwilach smutku.

To, jaka będzie - gorzka, mleczna, lub biała - zależy od udziału poszczególnych składników. Najistotniejsza jest jakość ziarna, natomiast największych umięjętności wymaga decyzja, jakiej ilosci cukru należy dodać do poszczególnych mieszanek dobrych ziaren. Odpowiednie zatemperowanie czekolady, nadaje jej gładką i lśniącą powierzchnię.

Potem możemy już tylko rozkoszować się dawką słodkości zamkniętej w małym kawałku czekolady.


Tabliczka czekolady

2014-11-18

Czekoladę kochamy za słodycz, za zapach, za to jak rozpływa się w ustach. Za pociechę niesioną w chwilach smutku.

To, jaka będzie - gorzka, mleczna, lub biała - zależy od udziału poszczególnych składników. Najistotniejsza jest jakość ziarna, natomiast największych umięjętności wymaga decyzja, jakiej ilosci cukru należy dodać do poszczególnych mieszanek dobrych ziaren. Odpowiednie zatemperowanie czekolady, nadaje jej gładką i lśniącą powierzchnię.

Potem możemy już tylko rozkoszować się dawką słodkości zamkniętej w małym kawałku czekolady.


Produkty

Praliny Praliny

Niezapomniana słodka chwila czystej przyjemności.

Czekolady Czekolady

Połączyliśmy belgijską czekoladę z oryginalnymi dodatkami.

Upominki Upominki

Subtelny smak najlepszej czekolady i oryginalne kształty.

Dla Firm Dla Firm

Personalizowane czekoladki opatrzone z logo firmy

Opakowania Opakowania

Zróżnicowane opakowania w dowolnych kolorach i rozmiarach.